Contest en Markt

BBQ Contest

Het weekend van 1 september en 2 september was er een BBQ contest in Zeewolde. Wij waren daar aanwezig, echter wel maar 1 dagje, dat was op zaterdag. Maar ook zeker niks mis mee. Het rook daar heerlijk, veel BBQ teams die meededen aan de wedstrijd. Ze kwamen uit verschillende landen. Waaronder uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en Polen. Er deden 43 verschillende BBQ teams mee. Iedereen daar was heel gezellig en super aardig naar elkaar toe. Wij hadden ook nog eens super mooi weer, het zonnetje scheen heerlijk. En dat maakte het super leuk en gezellig voor de standhouders die leuke spullen verkochten. De producten die verkocht werden daar waren dan ook alleen maar gerelateerd aan het BBQ contest. Kort om, zeker voor herhaling vatbaar! Zien wij jullie daar dan ook??

 

 

Frans getinte markt

Op zondag 9 september waren wij een middag aanwezig bij het Frans getinte markt in Loenen aan de vecht. Het was een zeer kleinschalige markt, maar daardoor maakte het ook weer super gezellig. Leuke mensen, veel muziek, er werd veel gedanst. En daarbij werd er ook een lekker drankje gedronken. Die dag hadden wij mooi weer, het zonnetje scheen, het waaide een klein beetje. Maar dat mocht de pret zeker niet deren. Wellicht volgend jaar weer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0